Incalzire in pardoseala

Incalzirea prin pardoseala este o solutie eleganta si eficienta pentru incalzirea oricarei locatii. Argumentele pro sunt nenumarate si toate la fel de importante pentru beneficiarul unui astfel de sistem.

De ce incalzirea prin pardoseala?

Tot mai multe persoane descopera confortul unei podele incalzite. Sistemul de incalzire al pardoselii poate fi instalat in aproape orice tip de podea si acorda confort caselor particulare precum si birourilor.
Sistemul de incalzire al podelei este invizibil si prin asigurarea temperaturii uniforme pe toata suprafata pardoselii incalzite se obtine un grad de confort net superior fata de sistemul clasic de incalzire cu radiatoare si totodata o economie in functionare de 20%-30% prin controlul temperaturii de la nivelul pardoselii si a celei de ambient cu ajutorul termostatelor inteligente.

Pretul incalzirii in pardoseala

Prin sistemul de incalzire prin pardoseala se obtin 24-25 grade la baza podelei, 22 grade la nivelul corpului si 20 grade la nivelul tavanului; rezulta de aici un consum de energie mai redus comparativ cu sistemele clasice de incalzire cu radiatoare.